Oct 25, 2009

kursus tapi tak rela

alamak!
itu komen pertama lepas dapat surat 'lamaran' untuk hadir ke kursus pertahanan awam tuh.. kalo boleh x nak. bukan apa. hujung2 tahun neh byk keja yg nak setelkan.

1.tanda kertas exam.. suma ada 4kelas. .. zamrud, baiduri, aked, intan.. huhuhu... dah la ada paper 1 n 2. pastu subjek pjk pun ada paper gak... walau pun objektif paper, penat gak tu nak tenung!

2.nak update fail pelajar. fail biru tu, utk Ujian kemajuan 2 dulu pun tak masukkan lagi datanya. huh!

3.nak update yuran... yuran2 banyak lagi yg tak bagi resit.. mati mak! yuran majlis sukan, insuran, pibg. dah la aku dah twist kelas..huahuahuahauhau

4.kutip buku teks pas exam

5.update data pengakap

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails