Dec 24, 2009

LATY... where r u?


tetiba aku rindu mereka ini.~~ huhuhu

1.snow queen
2.topeng perak
3.penglipr
4.[GEN-x]<-----tak sure sgt nick neh...wahhh..aku hampir terlupa kamoooo
5.deadgirl
6.hbk
7.swantiger

dan juga kawan yg takde lam pic gathering plg bes abad ini...hehheh...awal thn 2008 kalo xsalah..sbb aku br register msk sem baru..


tempat: KLCC
mase:12pm- 7pm
xtvt: makan kat foodcourt, tgk wayang cita siam seram yg tak bes lgsg...kehkeh n melepak kat taman KLCC

walaupon begitu, aku rasa gembira sungguh...ahahha... kceli kitorang kenal kat cari forum...forum plg glamer kat msia neh...ahahha..tapi kitorg dr LATY bod aka Life as Teen n Youth...ahhahah...walo pon aku tak berapa nak teen dah taim tuh... ^^

mula2 tuh...agak malu la gak...tapi jam kedua...mmg dh jadik cm sembang kat forum dah....bes gilos...ahhaha... mana korang2 eh...lama dah kita tak roger2...masing2 ngan hal masing2 le neh... maklumlah, dl zmn beforum taim stadik...la neh dah ade kejaya masing2...huuhuhu

miss uolssss la... a lot weh! siyes dowwww...
klao ade yg tersinggah sini...roger la... =]

ehem:nickname tak ikut oder sbb kang kantoi nickname plak...hahah...lagik satu pic tu di edit oleh cik snow yg sgt bebakat membuang mase...=]

2 comments:

Nurul Aimi said...

wakakakakak...............

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuu bai

nama saya amy ok
amy

ingat tu!

=))

hanidiyu said...

aku igt sbb tu aku dgn gedik menonjolkan diri walo tejumpa kao kat komen blog anak mat nor ja...ahhahahha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails