Jan 18, 2010

kucenG

sini

aku baru pas blogwalking...
dan aku btol2 teharu pasal pendapat dia tentang cinta.
sori.
bukan aku nak jiwang.
neh bukan cinta kapel2.
universal of luv.

dl pon aku tak ska kucen.
tp ada taim tuh ibu kucen terberanak 5 ekor anak kucen kat umah kami.
ms tuh taim banjir.
kira isi ibu kucen nak save life anak2 dia la.
abah plak redho je ibu kucen ngan anak2 menumpang.
siap aku ngan adek aku jd makcik dewan makan lagik.
masakkan nasi n grg ikan kat depa 6 beranak.
pas suma dh ok, abah soh lepaskan kucen tuh.
sbb dh tak banjir keadaan dah selamat.
adek2 aku membedak (bagi2) anak2 kucen2 kat kwn2 depa.

SUMPAH!
aku syahdu kucen dah tade.
rasa rindu wei.
walo sebulan lebh je aku jd makcik dewan mkn depa.
byk kenangan manis walo taik kucen tuh busuk!
hhuhuuh

5 comments:

fikaryna said...

org sika kucen nih mmg baik ati ek...tp na takuut..huhu..

hanidiyu said...

mungkin =]
hehhehehe..
org tak takut cuma cm geli bila gesel2..
ngan bulu2 tuh huhuhu

[asam]pedas said...

huhu kurang senang dengan kucen~

but betol tu cik penmerah, biler dah lame mesti akan jatuh kasih~

pe nak buat, da kurang senang, kene gak anta ke negeri lain~

hanidiyu said...

benda apa pon kalu lama2 asek jumpa2 je, mesti tak ska pon jadik ska kan =]

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wendu kucen UHUHUHUHU.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails