Jan 1, 2010

makan.

hari ini adalah ahari makan.

destinasi petama menuju ke rumah mak ndak kat jln langgar. wah...sungguh bahgia..
dah la sampai lambat, di sambut ngan bekpes agik...hehhe
ada nasi goreng ngan pulut durian...hahhaha
aku tgk bole plak tingin..llawaks...sblm neh bukan men anti lagik aku ngan buah yang bernama durian.. coi...jilat ludah sendirik sungguh... ^^

then...mak ndak masak masakan kg.. dat very dilicious(sila maafkan spellng kita ok)..
ada gulai ikan kering nenas (my feveret), gulai daging ngan apa yang pisang punya tuh...tak tau nama hahha, udang (sgt besaq ok!) masak sambal tumis, bilis goreng yg yummy, haruan goreng yg pak ndak br pancng dpn umah, sambal belacan n ulam2an..
perghh... mmg menyelerakan la korang!

piccas? wait arrr kena edit dan aku malas skrg hehheh

pastu utk mkn petang kita begerak ke umah paktam.
serangggggggg!!!
maktam wat bhun sup tulang.. sgt bes ok.
hahaha.. mg mantap arr..

lepas tuh asek sembang sal FB ja..hahha
paktam siap amek ilmu nak tag orang kat FB... muhahahha

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails