Jan 22, 2010

my future MIL & FIL =]

yesterday.
semasa OTW p bank nak wat repot.
aku TERjumpa FIL & MIL in future.
ahahhah.

ekceli, TERjumpa kat kedai taim lunch.
seb bek aku dh makan kat sekolah.
aku kan OTW p bank ngan anak lelaki tunggal mereka.

ahkahkah. ai sgt malu hokay!

perasaan masa nak turun keta g kedai makan::

G.I.G.I.L!!!

muhahahahah...

mula jumpa...aku menjadik seorang yg sgt besopan santun.
salam smbil senyum2 kamben yg sungguh pura2.hahha
aku ada sket rapat dgn kakak incik penbiru sorang tuh.
kak kiah namanya. seb bek kak kiah ada.
lantas aku terus dok sebebelah kak kiah ja..


maaf makcik...ai tak reti nak sembang.
ahahha.

tapi ngan kak kiah...soh dok bejam2 pon ai layan.
sgt bes sembang ngan dia.
dia tere bukak topik menarik attention ai..

utk pakcik lak..
sori la ek pakcik.
ai malu2 kucen nak sembang, senyum je la..
tapi ai tak malu plak g dating ngan anak lelaki tunggal pakcik.
aahhakhakhakaha

tapi aku tetap kool..
menten sopan santun dpn my future..
kalah la rozita che wan!

=]

6 comments:

NahWaL said...

ish mana leh malu2 yang, dah kena pandai sembang ngan mak mertua. menang ati mak, menang ati anak. tak gitu. hihi..

140 hari lagi kan

hanidiyu said...

bkn malu...mmg tak reti nak sembang ngan orang tua... camna, nak buka topik apa? hehhe

hadi said...

kat ayah kata lagu ni: nampaknya kehenseman anak pakcik ni diwarisi daripada ayah dia
kat mak kata lagu ni: anak makcik gentlemen sungguh, pandai makcik jaga anak makcik

sumpah aku cakap, hang akan menggondol trofi menantu terbaik anugerah skrin

hanidiyu said...

hadi, taim tuh gak ada adik dia yg sedang peknen.

aku: bila due?
adik: bln 2, 4hb.
aku: sm ngan pak tih (my future)dia la..ehheh
adik: aaah. kalo sm tarikh, takut sm perangai ngan pak tih dia..hahha
aku: tak payah la... beranak ari len... perangai tak semngah.. =]

konklusinya, aku dh beterus terang my future bukan baik sgt kat adik dia hahaha *_*

NahWaL said...

hihi. tanyala makan kat mana? masak pe rinie? haha. selebehnya sengeh dan puji memuji. agagaga.

hanidiyu said...

wah2..pengalaman sdirik cmtu ka?
nmpak cm sgt plastik lak nak tanya msk apa sbb jumpa pon kat kdai mkn taim lunch =p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails