Jan 16, 2010

Queensbay ^___~

aku suka.
sangat sangat sangat lah suka.
sebab aku baru balik dating!
^______________^

panjang kan aku senyum.

dalam kegembiraan aku.
aku juga sedey.
sebab aku berjaya mengabihkan duit claim minyak p kusus kat baling retu lam sekelip mata.
T_T
antara barang2 yg telah aku beli.

1 tempat pertama duit aku abeh adalah kat kedai al ikhsan. dgn membeli tshirt putih = rm29, tshirt kelabu = rm35, suar track itam kelabu = rm29. aku beli kat lam bakul longgok lam al ikhsan je. janji murah dn aku beli kat al ikhsan dpt plastik beg tuh pon dah rasa sungguh glamer. yang lain, ada aku kesah? :P

2. aku bejaya membeli sandal baru yang betajuk NAUTINI dan berdiskaun 50% yang berwarna PEPEL kegemaranku pada tahun ini di jusco yang aku cintai sungguh2. =]

3. aku menemankan encik penbiru membeli walletnya yg sungguh agak belagak cam org kaya maka aku tepaksa sedekah je 50% dr harga sebenar wallet itu... cet cet... wallet kulit lembu...aku benci kaooo....nape kao sungguh mahal...lenkali jual soploh hengget dh la!

4. beli barang2 peribadi seperti shampoo kelapa dan orkid bersama perapinya, sabun basuh bj 3kg(maaflah, aku mmg seorg pompuan yang rajin =]), soflan, sabun basuh pinggan (pembuktian yang akan lebih meyakinkan korang aku rajin masak..) dan pelbagai koleksi makanan seperti sotong ball yang asek diperli2 bila aku pegang oleh incik penbiru (huh.. dengki la tu kat umah dia takdak!), bliss perisa bluberi (dapat adiah bekas air yg kiut sgt...nak wat tempat letak pen kat meja guru aaaa...), ayam ranggup segaria dan sekotak minarel 12 botol. juga vitagen dan susu segar utk lebih sihat dan kuat. segalanya = rm83.

5.singgah kat watson seraya utk menjaga kulit agar tidak semendung musim tengkujuh bila ari istemewa aku nnt, maka aku bejaya menghabihkan rm29.90 membeli sunblock banana boat for sport spf30...hahahha amik kao aku terus mek spf 30! yelah ... la neh tetiap ptg kerjaya tetapku di padang utk training budak2 g msspp (maaf, aku tipu. sebenarnya bukan aku yg trainng bebudak tuh...aku hanya sbg observer, penjaga pelajar pompuan!)




aku gembira setelah suma duit claim aku abeh smpai aku tepaksa melepak 30min kat kusi tuh utk kira semula bajet smp 25hb!


kasut baru NAUTINI aku dan kasut buruk incik penbiru..kahkahkah


ehem.. incik penbiru buat2 sombong...igt glamer ke? =]

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails