Jan 28, 2010

TAG : Fahrin, maaf! cinta sya bukan utk kamu. untuk dia sorang saja.. =]

1. First time you met him - when and where
masa sekolah teknik tapi tak ingat pon 1st time nya. sbb taim tuh dia tak glamer kat mata ai.
hehehe. when? 1999

2. Love at first sight?
sgt tidak... lurve at 100 sight....~sigh~

3. Who is he the first time you met him?
seorang pelajar kelas pke3 yang bajet bes. *ngumpat*

4. How long does it take for him to ask you out for a date?
muhahaha..kalo kira dr sekolah..maka sungguh mkn tahun..tp tidakla suka taim sekolah... dah dewasa ada perasaan sebegitu =]

5. First place dating?
padang kota lama! wow!!
1st place dating pas bebaik semula plak? gurney plaza =]
(akan diceritakan dalam next entry ye kawan2)

6. How he proposed?
eh, ada proposed ka? macamna aku nak kawen ngan dia ek?(lempang diri sendirik)

7. Special date with him?
14022010 ^^insyaallah

8. Changes that he asked you to do?
tahap femininisme aku makin menebal hahahh

9. What is about him that you love so much?
dun need reason to luv him ;p (sweet tak aku?)

10. What is about him that you wish he would change?

too much of sports dan kadang kala adinda ini rasa cam terabai.. cam kanda nak kawen ngan kasut bola, bola takraw dan gelanggang futsal sahaja =[

11. You lose your mind and crack your head when he...?
dun miss me(sbb dia tak angkat fon maka terus la panggilan rindu *misskal* terbiar begitu sahaja!)

12. You will smile through your eyes for the whole day when he?
wif me ^______^

13. Complete below sentences"My love towards my husband is as big as...?
sebesar2 utang yang ada, besar lagi cintaku padanya..wakakkakakak (erkk...bukan hasben lagik so, ayat kurang manis... =])

tag ini dicopy dr fyda. saja rasa gedik lak bila tgk dia wat tag neh =]

2 comments:

cik yaya said...

huk.terkedu ai ada fahrin di situw :p

hanidiyu said...

muhahahha..sbb fahrin ja yg sedang mencarik centa!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails