Feb 2, 2010

jimba jimbo aku hepi

tikah n me

tikah, parizot, hani n me!

hani n parizot dok kontrol cun pas kunun-nak-suprise-beli-kek

pas percuma..hahhaha.. any muvi tau!

makanan habis..

tikah bersama orange juice n sparkling apple :P


our-food!

me-bajet model nandos..

tara.....
tiramisu-kek-i-loiike


yesterday is my day ^________________^

im turn 20++. hahahha.
takmo reveal bole?
tapi macam orang yang sangat tidak menerima kenyataan kan?
keji sungguh kalo aku takmo reveal.
bajet artis!
ahahha

hokay.
im turn 27.
kahkahkhaaa..
sungguh ketuaan.
tapi i still menten jiwa muda.

IMO, cewah *baru blaja shotform neh seerti dengan in my opinion.
hakhakhakaaaaaa

i have some aim for my 27.
#nak bekeja bersungguh-sungguh. seerti dengan target aku bebudak SPM thn neh. mulia tak aku? ;p
#nak berbahagia dengan yang tersayang.kekkeke. cant wait for the day walo skrg neh pon aku dah rasa kepenatan yang tak terhingga. nak jadik yg solehah je ^_~
#nak ada lesen keta.hahhaha.. sungguh fail bila takdak lesen kan...hina dina rasanya hakhakha
#nak ada umah sendirik. insyaallah. kalo tak sempat pon utk tahun neh... umah sewa juga sedikit kepuasaan.. tak sabar nak deco deco deco umah sendirik, ada dapor sendirik, ada periuk belanga sendirik..huhuhu. cita2 sungguh nan tinggi hahahhaha

dah la kot...cam malas lak nak list =]

owhhh... penjajaan gambar tersebut adalah disponsor oleh parizot.
heheheh

my fren celebrate my bufday utk kali last sebelum menjadi milik orang lain.
sungguh dasat tema sambutan itu kan..ehhehhe

watever pong, tenkiu to Tikah, Parizot and Hani.
awesome tau. ada juak terharu selepas mendapat kek bes bread story Tiramisu.
sungguh wow hokay!

sebelum tuh Hani membelanja kami suma tengok LEGION..
ekceli Hani dapat pas utk 4 tiket free dr student dia...ini la untung ajar tusyen budak2.
suma dia nak bg kat cikgu.
maka cikgu dengan gembira menggunakan peluang yang ada. hakhakhakah

untuk review LEGION?
toksah tgk la, kalo free xpe.
byk sgt seleweng.
kisah jibrail ngan mikail.
camna leh telepas utk malaysia pon xtau la.
la neh lembaga penapis teh dah tak garis panduan ke?
suma filem men redah je.
siyes sgt tak perlu ditonton.
sgt keji cita neh.
merendahkan Tuhan.
sekian la...takmo cakap lebih.. takut salah ckp pulak...huhuhu

pastu lupa nak ckp, makan kat nandos, for the 1st time.
sila gelakkan i...hokay
aku suka soss garlic. huhuhuhu

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails