Feb 7, 2010

wikend 2

*jika terasa blog ini melampaui batas seorang manusia normal yang mengalami keterujaan utk preps wedds nya, sila klik pangkah kat window KAU sekarang!
tenkiu.. kerjasama amatlah dihargai.

sabarlah shalin, multisikap manusia kita takleh nak jangka.

hokay, next!

smlm bersamaan ari sabtu adalah sekolah ganti maka penjelahan celebrate dabel besday ditunda ke waktu selepas zuhur.
lagipun inche jugak kena OT wajib ari tuh =]

inche tamau amek kat umah sbb dia penat. keji tau.
maka aku tumpang yana soh dia antaq sampai BJ.
maka semntara nak tggu inche amik maka teruslah serbu kedai tudund D'Ayu.
kedai wajib singgah. haahha
aku terembat 2 lai tudung ala2 ariani tuh.
satu kale ijau for my baju batik yg baru siap *sengih*
and satu lagik kale grey ---->untuk pakai ngan baju sukan.. nama cikgu PJK hahahha.

i am a gud timer.
elok je beh beli, inche kol dah sampai roundbod BJ.

wahhh...lama tak jumpa dia. ska sgt bila masuk keta.
ahaah. next destination...:: KAYU NASI KANDAR::
as usual la, kalo kuaq mesti carik nasik kandaq punya.
ini la bahana yang mesti tima kalo memilih pasangan dari penang!
cet! hahahha.

kat lam KAYU tuh, ada inche imuda bersama awek. oppss..ke bini.
aku bukan peminat tegar dia.
mereka hanya depan meja kami tapi tak tepk lak aku nak poparazi.
adeh, ingatan lemah!
awek or bini inche imuda tuh mekap bajet nak wat konsert ja..ahhaha.
maapkan haku kerana suka mengumpat ini.hehehe

makan tak habeh, xsedap la KAYU, NASIK KANDAQ BERATUR ari tuh sedap je,
se xbes KASIM MUSTAFA xbes lagik KaYU.huhu. siyes!

kalo kamu nak plg bes in town, sila la ke LINE CLEAR NS KANDAQ.
sebaris je ngan bazar chow rasta.
gerai teselit je tp mabeles wei..
ahahha..sejak bla aku jadik pengkritik ns kandaq neh?
aku suka telur sotong! ^_^

selepas mengisi perut, kami menuju ke SSF.
inilah akibat beblogjoging.hahahaha
cik belle yang baik hati menyebabkan aku mengoogle map SSF penang.
cik belle, aku keciwa.. tadek la... yg ada suma atas soploh hengget ja..
kita nak yang cam kamu tuh, tapi tadek rezeki. huh!

so, perasaan keciwa itu membuat kami membawa diri ke gurney.
holalalaalala. CNY sales!!!!!
*BLING2* mataku

setelah begedik bejalan2 macam nak sambut raya ja, aku tersinggah ke butik CARLO RINO.
saje2 cuci mata. las month aku dah tgk beg yang sama kat jusco perda.
agak minat jugak
rm200++.
guess what.. kat cni ada sales. diskaun 40%.
hambik kau. cuma dgn membayar rm137.20 maka kau mendapat barangan yg sm. just for few weeks aku besabar ada hasil rupanya hahahhahahahh.

mud-----> HEPI LA!
bajet letak atas par je...biaq la murah pon.. asalkan aku suka. ada aku kesah? hahaha

sebelum tuh, kami telah begembira merembat seorang satu quodroi<------tak reti eja.
kat PADINI STORE. ahhahahha.
ekceli takde less pon tapi gedik nak jugak.
saja nak pakai jln2 =]
yang aku punya cuma rm109, kalo yg inche kena tambah soploh ke dua ploh lagik ntah.
pastu bejaya merembat kemeja sorg satu. hehehe..
yg tuh sale la. 50% hahaha.. gembira kaoooo!

pastu bejimba ke batu feringgi. opsss... buka untuk becintun2 ye.. cuma nak g butik nike kat situ.hahhaha
tak minat. tadak pilihan.
tak chaaaanteeeeeek!

maka merasalah sgt lapaq. terus ke hammerbay plak...
makan ikan bakaq.
hasil usaha besabar selama 1jam.
org ramai gilak.. merasalah perut nyanyi lagu wondergirls!
ikan siakap bakaq, tomyam ayam, sotong goreng tepung, kailan ikan masin. oren n tembikai juice. cuma rm31.50. murahkan? makan byk tak hengat.

adoi haiiiiiiii.. akan tetapi .
tak sangka pulak boleh tekantoi ngan student 5ks2. hampeh... dah la depa semeja 30org.
pjg nak mampos meja mereka dpn tv tuh... mcmna aku tak nampak.
depa agak jauh tp bila aku bangun bunyi siula2an phewit amy...lepas tu bunyi wooooooo pastu panggilan keramat, "CIKGGGGGUUUUUUUUU!"
kuat hokay! aku malu.. bejalan cepat2 p keta.
siap dgr lagik ada org ckp kantoi. hampeh sungguh!
mcm satu hammerbay ja tgk aku bejalan tak btoi dh. gabra ahhahahah.

2 comments:

hadi said...

sambil mengingkari arahan tuan rumah saya menyebut - "hek eleehhh, macam dia sorang je nak kawenn", hahaha

hanidiyu said...

smbil menyambung kata "hekeleh, inche hadi pon mau kawen dah ke.. tahniah "

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails