Mar 19, 2010

how i met my fiance

disebabkan rutin setiap hari ayahanda tercinta pukul 9pm sampai 12am menonton zee channel, maka anakanda terpaksalah mencari sumber alternatif lain sebagai hiburan.

i miss him.

wahhhh... who is the luckiest him itu?
opkoslah la my incik tunang yang segak lagi begaya... *nak muntah ijau pon silakan* ha ha ha
kalau mau cerita sejarah.
sila pendamkan hasrat.
macam panjang sangat.
ha ha ha

dipendekkan cita him n i are clasmate...cet3!
aku tidaklah gatai taim sekolah.
cuma ulat bulu merenyam sesudah sekolah.
see.. ini gambar kelas masa form 5

-



-


-


-


-


-



-



-



-




-




anda dapat lihat saya jauh dari beliau.
ha ha ha
ye. saya amat tetinggi dalam kelas.
tudung juga begitu alim.
ah ha ha ha
dulu xreti nak kerat2 tudung neh.
amat skema.
mak buat, pakai jeeeee
dan kelas kami adalah sgt kecil nisbah perempuan.
maka selalu menjadi mangsa buli dan membuli (kalo kerja2 pompuan dok saja, lelaki ramai kecuali sapu sampah) ha ha ha

kapel pas spm...eh bukan... setahun setengah pas spm...kot!
masa di alam pecintaan besa la..
sumanya indah..
asek nak dating saja.
maklumlah kau di hatiku
ha ha ha

disebabkan percintaan jarak jauh.
maka rancangan direhatkan sebentar selama 4 tahun.
yup! jodoh tadak sapa yang tau

setahun selepas breakoff, him roger2.
tapi saya masih melayan jiwa marah.

tahun kedua. saya dah nak lupakan dia.
roger sbg kawan sajork

tahun ketiga. him nak sambung.
tapi saya sombong.
hah ha ha ha
maklumlah masa tu saham tengah meningkat naik..
tak mampu menahan panahan asmara pakwe hero korea saya.
ha ha ha
(mintak2 jgn la dia baca entri ini.)

setahun selepas itu.
saya posting di penang.
maka amatlah hampir.
bunga2 cinta.
ha ha ha

bulan posa 1st date(2009 ye murid2)
raya ketiga him datang beraya bersama kwn2 kat kg saya
raya haji merisik
raya cina betunang
semester break ini bakal bekahwin.

jodoh itu urusan allah.
kita tak tahu cepat atau lambat.

^_^

7 comments:

Mia-Ina said...

how sweet to read the story of ur love

sophisticated bridezilla said...

sweet sgt. kalo dah jodoh, tak kemane. eh, harini je, dah 2 entry sy bace tentang jodoh pertemuan. 2-2 sweet belake *wink*

azhani putra said...

hahahahaha...nmpk sgt hg x da keja sbb remote ada kt bapak hg

NahWaL said...

bes!!! hihihi. suke!

All about Me, inCHa…. said...

hehehe.. cemtu citanya.. xbecinta taim skolah yer.. hehehe..

Nurul Aimi said...

auwwwww!

boleh kata first love laa ni kan?

may the hapiness be with u!

:D

hanidiyu said...

mia:tengs babe!

lynda: ahahhaha .. people cannot read God plan. cewah...urs lak cmne? =]

hani: aku mau pakai astro sdirik... i miss kardashian girls la!

nawal: amboi...suka bebeno.. kita nak tau yg kau plak.. =]

incha: kat sek dl aku mn ada pakwe ha ha ha ha ha

amy: lebey kurang la... masa aku jumpa korang tuh aku br putus centa sm ini orang kuikkuikuik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails