Jun 12, 2010

save the date


dear luvly bloggers..

dengan berbesar hatiku nak menginvite semua ke majlis keraian cinta.
(cewah...tetiba pandai plak guna ayat sastera...)

kad kawen malu2 lagi nak merevealkan diri.
he he he

sila emailkan alamat anda ke honeydewcute@yahoo.com

jemputan
+sebelah perempuan di Tanjung Bendahara, Alor Setar
+sebelah lelaki di Alma, Bukit Mertajam

ps: sebab kawan2 bloggers memang bes.. jangan segan2 tau nak kirimkan alamat.
kita bebesar ati sgt nak kirimkan kad =]

11 comments:

Zariza said...

silent reader ;)

semoga sumenya berjalan lancar

hanidiyu said...

tenkiu =]

mrs.edy said...

congrats...kite same2 b2b...apepon smga mjlis berjln lncr...amin...

ShalinzZ85 said...

dear,jangan lupa tau mai kenduri shalin!di old village homestay.wink wink pada 5 jun ok?

hanidiyu said...

mrs edy: amin... tq dear... same goes to u... bia tarikhnya?

shalin: insyaalah...kalo tade hal mmg ingin skali.. mail ur address too

Nurul Aimi said...

congratssss!

jauh sangat kot aku nak pii

sumpit said...

congratz!
me too, silent reader, baru terperasan, kita sama2 alor setar laaa...

Nanti lepas kenduri, update detail2 tau, nak buat rujukan :D

qyme.fuz said...

eh, tetibe nak jadi follower sekarang.
follower baru valid tak?lama tak makan nasi minyak
haha.

hanidiyu said...

valid je... sila inbox addres anda hahahha

kay kamal said...

awak...jauhnye umah awak...

pepun i hope all goes well

♥ Fuchsia ♥ said...

wuuu jauh bebeno tu yang. apapun, nak wish slamat pengantin baru yeh. smoga kekal bahagia ke anak cucu... amin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails