May 30, 2010

bibik bebel 1

wow.
nak kawen itu sgt penat.
cuti 3 ari pon tak beri kesan cuti kat badan.
tetap bekeja tanpa jemu.
ha ha ha
kemas umah, lap mengelAP SGT LA BIBIK SPJG CUTI 3 ARI NI.
alamat tecaps lock plak..

May 22, 2010

*tajuk :: bebas*


*ini adalah penanda arah yg dibuat oleh tukang kadkawen sgt chantek hokay*


*ini tq taq. motip kale grey+black+white? sbb nk jimat ink..tayah beli kale *mahai* ha ha ha*


*ini kad kawen kami ^_^ *

mari kita berlintas langsung dari makmal 2 smk****
ha ha ha

hari ini adalah LDP sekolah.
dan tajuk kursus hari in.

KURSUS ASAS KOMPUTER

ces3... maka alang2 bawak berokbeng
haruslah kemaskini apa yang patut.
tak mampu nak buat.
makin dekat countdown.
makin belambak plak keja sekolah.
ces3.. kurang prihatin mereka padaku insan yang lurus bendul bila bekeja.
hu hu hu

wa mau upload tapi line lembap.

hokay.
mau cta progress

+baju nikah dah siap..muhahhahahha. sgt chantek.. i puas ati.. tenkiu KIM.
+doorgift:: barang dah lengkap cuma time peking ja tak dak lagi
+Kadkawen: sgt murah ha ha ha .. i loike.
55sen each.. sampul bertulis nama kami. kehkehkeh... suma org puji mahai... ha ha yang penting kena tere pilih design . ada jugak yg mahai akan nampak murah kalo design kurang kreatip ha ha ha... sila p tgk...
layanan sgt tiptop walo kekadang i sgt cerewet kehkehkeh. nak p kedai ni senang ja... kat penang.. p masjid kapitan keling yang ada ns kandaq beratur belah kanan, habib jewels kiri, hampa terus ja masuk ke kawasan masjid acheh..
dalam tuh adalah kedai galeri kad kawen. ^_^
suami isteri ini sgt senang dibawa berbincang... hokay.. aku promot sbb servis bagus... he he he

malas plak nak update. ha ha ha

May 17, 2010

ABANG.
b miss u..
why maxis like this.
i cannot reach u.
n its hurt me.
so much la..
like i want to cry.
now.

May 10, 2010

saya bukan macam maya!

saya takmau jadi isteri derhaka!

ya, saya sgt perempuan.
sebab perempuan itu sgt sensitif.
sangat senang rasa dihargai kalo ada yang concern.

something in my history is back!
and i dont know how to stand pun!


~yang lain saya tepaksa edit pulak~
saya takmo anak cucu saya terbaca konfik dalaman saya ketika ini.
keh kehk keh.

sori!

May 5, 2010

emo

sangat tak bes
camna nak bagi bes?

konfrantasi manjang.
huhu

kan dah cakap dulu nak idop baik2 sajork..

tak paham ke?

May 2, 2010

tribute to hani



ha ha ha
kunun minggu ni tak balik sebab nak p teman anak2ku kem astronomi.
cet... aku melarikan diri selepas tengok cikgu sekolah lain hantar dan pulang.
penat gua peking..
ha ha ha

maka teruslah aku telepon pompuan ini <----FB dia...sapa nak bekenalan silakan.
ha ha ha
kalo aku promote tuh mmg dikenalpasti baik la.
sebab tengoklah aku.
baikkan? hehheheh


*bajet comel dpn air pancut. ngeh3*
(gua rembat dari FBmu title Lombok! ^_^)

oit, bole mai amik aku x? tak sanggop nak dok sini!
ok. lepas tuh kita p jimba.
gua tadak hal!

hahhaha

maka dengan gegeh kami terus ke hotspot "QUEENSBAY"
bila beronda2 tanpa tujuan ni duit akan lebih dibelanjakan dari biasa.
he he he
1st item gua rembat ialah di bahagian scarlet. tentulah jusco.
ehehheh. barang wanita. yang soploh hengget cuma jadik 8.50 shj.
murah3... i loike!
=]

selepas itu, gua cadang nak beli kasut utk lebih jadik skema di sekolah.
ha ha ha
sekarang cuma pakai heels sajo..
lepas tu plak ada lubang on the way dari opis ke bilik guru.
hahhaha
bayangkan kalo tetiba gua tejalan kalut dan terstuck dalam lubang..
*ini kejadian sebenar*
ha ha ha.
haruslah heels itu habis madu sepah dibuang! =]
gua sebat CR2 sebab ada diskaun 50% kehkehkehe

teruskan perjalanan, adalah menghampir kawasan panasonic.
argggghhh disini segalanya berakhir.
terpedaya dengan janji2 manis salesman baju kunen
aku amik benda kaler silver dibawah.

.

.

.

.

.


*source gugel*

sekarang cita2 sejak kecil gua dah tercapai.
ah ha ha ha
kamera lama sudah uzur dan tidak bergaya lagik.
maka haruslah ada kamera baru.
memang ikut nafsu muda yang melonjak2 ini.
mau saja amik DSLR.
tapi jimat cermat amalan mulia.
ukur baju bukan dengan pembaris.
amiklah lumix ini yang 10megapixel
ha ha ha.
cuma RM349 bersama memory card 2G dan multipurpose reader card.

puas sudah hatiku

selepas itu tingin donut plak..
beli 3 ku bawa pulang.
he he he

dan terus ke tempat impian.
THANKS GOD ITS FRIDAY.
HA HA HA
TGI Friday lah!

makan set bajet 29.90.
pastu bajet sangat kampung.
pas ode baru pk air tuh buat aku pening2 ke nanti.
hadoi.
apahal sgt bingai ni.
kehkehekhe
setelah dikenalpasti non alcohol.
kami pulun rasberry tuh secara bejemaah.
sgt sedap oke!
kale biru cam slurpee.

nak lagi... hani.. jom kita p lagik.
kehkehkehkeh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails