Aug 24, 2010

anmun vs bioil

sempena post urine ari tu.
maka...
ya! wahhhh..
exited tau..

tak tahu nak cakap macamna..
alhamdulilah.

Ibu sentiasa tunggu anak ibu!
*tetiba rasa sangat tak sabar*

hehheheh

hanya mampu besyukur.
syukur sangat2 atas anugerah ni.

list to buy ...
tade lagik hahahha..
awai lagik kot..
kad merah pon tak p buat lagik.
tggu lepas raya la...
posa2 ni malas nak kencing tengahri
ahhahahhahah

cuma next wiken igt nak cari:


saya takmo stretchmark..
sian kat abang nanti kena tengok perut kedut2 sampai mati hahahhah
adik ipar saya dah pakai n hasilnya sangat marbeles. tak dak sket kesan pon.
saya kena beli..
depa cakap awal2 pregnant pon dah kena sapu.
oh...mesti!

demi kecantikkan perut yang abadi.

sekarang saya cuma minum susu nespray.
akhkahkaha..
sgt lemak bekrim disukai ramai kot..
susu yang tiada tandingan sejak saya sekolah menengah..
wah3...walo kurus kekuatan tulang kena jaga,
nak pakai lama kot.
ehehe..
so...ni advise dr kawan2 sepejabat.
sbb suma khasiat ada..
so, nak try la... kalo serasi ...
gudbye for a while nespray!

Aug 19, 2010

urine

dabel line
fullstop
=]

Aug 16, 2010

OP : episod 1

ini bilik tido besama hantaran.


ini wang mas kawen total rm1000 yang telah betukar menjadi sebuah gelang tangan yang diambil dari habib jewel.


oh, saya suka bila abang dukong saya smbil lutut dia ketaq2!
*like*


ini family abang. opsss.. baru suku je nih.. la la la

oh.. my bapak tgh bincang2 nak pas saya kat abang ngan tok imam juga ada kena mengena sebagai saudara belah abah.

saya suka gambaq yang sangat old school sebegini. agak mcm canggih la.
ha ha ha



suka benor saya kena cium.
ha ha ha ha

tikam?

kau penah kena tikam depan belakang tak?

wah.. aku rasa macam mau jadik gaban sekarang juge!
nak 'abugin' orang sial tuh.

eh, gaban punya power 'abugin' ka?

tiap kali dia punya salah aku kaber tak nampak ja.
takde nak kecoh satu dunia pon.
skali aku 'telupa' my job.
yes..
aku telupa n aku baru tingat nak cakap
'sori...sorii...sori...' macam lagu lelaki korea tuh.

cibai... buat ayat melazer...
ha ha ha
hey, kau ingat aku tak tau kau tengah melazer aku.
f**K U!

Aug 15, 2010

saya rindu Hisham.



ini minggu pertama saya tak jumpa suami.
rasanya lainnnnnnn sangat.
oh! sgt rindu!
rindu yang tak tau nak ckp macamna ooooooo.....

diatas tuh adalah gambaq dari my OP.
nak kata hundred persen puas ati tu..
xdak la jugak
ahahhahah
mungkin aku terlalu berharap..
tapi suma org dh ckp chantek.
aku pon tepaksa la kata chanteknya aku
ha ha ah aha

gambaq lain dijaja kemudian.
sbb nak tolong mak masak utk buka.

oh ya, minggu ni tak jumpa incik suami
sbbnya aku pulang ke aloq staq
manakala suami kekal di bukit mertajam

alahaiiiiiii... kalo la bole belah 2 diri ni..
mau saja dok aloq staq n BM dalam masa yang sama!

Aug 6, 2010

cant wait animore 2 c u my rm750

wahhhhhh
akhirnya..
gambar dari OP siap jugak
ahhahaha
aku dah gedik2 mau tgk ni...
incik suami baru g amik tadi kol 8pm
huhuhu
tak sabaq nak jumpak dia esok...
oppppsss... sory kanda...
dinda takdak niat nak peluk kanda dulu..

dinda think: i want to hugs da album 1st
ha ha ha ha

bila kanda cakap chantek pulak..
makin bedebor rasa nak tgk...
masa nak nikah pon tak bedebor macam ni..
cait....
ha ha ha

cant wait animore 2 c u my rm750

kehekhekehkehkeh
=]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails