Oct 30, 2010

hari ini saya nak p dating.

satgi nak p situ.
yeay!
tadi tikah cakap ada sales.
smlm dia dah p.
nak mkn fro yo kat J co.
nak makan stimbot kat johny's
nak tapau pretzel kat aunty anne.

yeahhh..

rindu tau bau QB!!!!

Oct 25, 2010

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu.

*sumber-gugel*
baru sejam suami pulang.
saya sudah beremosi bagai.

sejak 2 menjak ni.
emosi sangatlah tak stabil.
asik nak nanges sajo.
semua benda pon nak sedih.
tambah2 lagi kalau bekaitan suami.
juga mak abah.
nanges sajo kerja.
macam tadak keja lain.
nak2 plak skrg ni saya dok sorg2 kat umah ni.

memang orang pregnant ni suka nanges ka?
sbb nanges ni bukan sifat saya dulu.
saya susah mau nanges wooooooooo..
sekarang ni sgt sentimental plak..

abang, b mintak maaf sebab bila ngan abang pon b asek nak emo jugak.
abang... Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu.

*_*

*a bit lyric from FT:hanyut

Oct 14, 2010

apa?


saya bosan.

tv tadak cita besh.

saya lapar.

itu sahaja.

sekian update saya utk hari ini.

ha ha ha ha

Oct 13, 2010

Oct 12, 2010

ten.ten.ten *wink*

oh! saya xcited!

10.10.10
bukan tarikh kawen saya!
hakhakahkaha

itu 1st time kami makan secara beduaan tanpa pandangan sesiapa atau masakan mak!

oh...tak sangka.
saya dah masak kat suami.
hhauhahauahu

jgn gelak hokay.
walopon kawen dekat 4 bulan.
ni 1st time kami merasa hidup rumahtangga.
selepas housemate gua pindah ehhehe
tepaksa la sewa kat balik pulau sorg2.
home alone gitu.

tapi bagus jugak.
peluang layan suami wikend.
betapa selesanya kalau ada umah sendiri.
abang, bila kita nak beli ni.

hurm....semuga dilayanlah EGtukar saya tuh.
tak tahan dah dok sorg2.
tambah2 sejak ada insan dalam perut ni.
kadang2 terasa nak ada org picitkan kaki la badan la.
sakit kepala la.

hope my dream will come true lah!

ekceli..tetiba je mood memblog benda ni sebab baru on the phone ngan suami.
biasalah PJJ katakan.

abang: bes kan b mcm ari tu kita mkn 2. abg sampai mimpi smlm
saya: mmg la..lain umah sdirik.selesa.
abang: bila2 wikend b tayah la blik sini (umah mentua).. abg ja p sn.
saya: ok..b suka. nnt b masak2 lagik kat abg k!

i luv u so strong encik hisham.
muaaaaaaaaah!<----gedix!

Oct 1, 2010

baby, jom la kita makan.

keadaan sekarang amat tak mengizinkan.

taim2 ni la baru nak ingat kat mak.
nak makan pon tak leh.
nak semayang pon lenguh badan nak rukuk...nak sujud.
alahan sangat teruk

tapi bila pikir ni pengorbanan utk baby..
ibu kuatkan semnagat.
tabahkan hati.
walo incik suami jauh.

baby jangan nakal2 tau.
baby dok elok2 kat dalam.
ibu lapar.
baby makan tau apa yang ibu makan.
baby jangan tolak2 lagik.
ibu lapar sangat.
ibu dah tak larat asek g muntah.
buang apa yang ibu dah makan.
sayang tuh rezeki baby.
baby anak ibu yang baik kan.
baby dengar cakap ibu kan.
bila ibu makan ubat yang doktor bagi untuk baby.
baby jangan tolak lagi ek.
nanti macamna anak ibu nak sihat. comel.kan baby?

ibu sayang baby.

hmmm: emosi sket.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails