Dec 30, 2010

jualan murah!






::ini sticky post::


saya nak let go ini baju.

baru pakai sekali je.
masa tunang.
penjualan adalah baju n kain.
inner takde la.
manik2 juga labuci masih dlm keadaan baik.
baju ni dibsuh oleh pendobi kedai.
tak basuh sdirik tau.
sbb sayang kununnya.

baju n kain ada manik2.
size s.
baju saya tak fit kan.
boleh alter lg kalo nak.

sesiapa yang berminat boleh email saya.
honeydewcute@yahoo.com

owh...harga?

cuma Rm120.
berbalaoi kan??
termasuk pos penghantaran.

Dec 24, 2010

bersabarlah hati



kesabaran manusia ada batasnya.
bila dah menjangkaui had yang sepatutnya.
memang rasa panas =[
tetapi kalau dengan orang yang paling disayangi, macamna.
apa reaksi yang perlu.
agar aku bukan jebat derhaka?

Dec 23, 2010

kau malas. kau ingat kau bagus bila malas. amik kau hadiah indah dari cikgu kau yang gojes ni.




sila layan gambar.
hahahhaha.
ni masa minggu revision spm.
pemalas budak2 ni.
kalo tak buat macam ni.
paper 2 n 3 punya revison takkan siap punya!

ini dendaan untuk yang tak siapkan homework yang aku bagi.
amik kau.
bila revision wajib la buat paper trial negeri2 lain kan.
kalo tak buat..
setakat mendengar aku bebel jawapan.
apa kau nak dapat.
so, aku amik insentif ni.

kau siapkan la kat pondok wakaf tu.
kelas pukul 11.10 sampai 12.30.
kau jangan nak gatal pasang kipas wakaf tu.
aku menunggu dengan bawak kuar kusi plastik.
pegang pembaris meter
dan kipas free kenduri kawen.
dpt kau bayangkan?
hahhahaha

dh mcm ceti yg tunggu dpn umah orang yg setahun tak bayar utang!
hahahhahahh


skrg alhamdulilah.
spm dah setel.
paper PHYSICS, 2 disember lagi dh setel.

ada yang cakap senang dan ada jugak yang cakap susah.

insyaallah, sesiapa yang berusaha pasti ada ganjaranNya.
kan?

Dec 22, 2010

fav preg : sang cerdik dah bertukar juga

ingat lagi aku janji pasal si comel dibawah?


hehhehehehhe.
besa la gua propa lebey...
ngeh2
owh..kalo kau tak tau.
si comel di atas namanya sang kancil.
hahhahaha

eh, bukan.
aku takdaknya nak ngidam daging kancil ni!
haiyoooooo.

salah tau!!!!

suma sbb makhluk kat bawah ni..

hahhaa..gempak kan..
dulu kami suami isteri suka betol pakai keta ni.
maklumla..
duduk2 pon bole berlaga bahu hahhahahahha
*gedik*

tapi sejak2 perut ada orang ketiga neh.
dh sgt tak suka n selesa naik kancil.
kau tau la kan.
aku membesar bagai johan.
maka...kedudukan dah tak strategik nak berlaga bahu2 ni.
maka..
sebab incik suami nak bukti ketulusan hatinya *wahwahwah*




ia sudah betukar menjadi ini






yeeeeeeeeaaaaaaaah!
beru je dapat 2 minggu lps.
sgt selesa.
kami memilih ini kerana...
ia besar, selesa dan yang penting MURAH!!!!!!!!
hahhahahhahaha

insyallah..thn dpn pegi sek baru naik keta baru.
ha ha ha..
*banyak suka tau ini perempuan*


ni yang nak menyanyi lagu makin aku cinta kat orang ittew!
har har har....


*ilebiusostrongabang.muaaaaaah*

Dec 21, 2010

fav preg : bulat & baju

Hmmm...
marilah mendengar persiapan untuk sambut orang baru tahun depan pulak!
HEhehhe

smlm dah p KK untuk temujanji *cewahhhh*
kau tau berapa berat aku sekarang?
sila baca kuat2!



55KG




wow!!!!!!!
sblm kawen adalah 44kg.
mmg aku gemok sekarang.
kahkahkahakh
semua orang pon harus teggggggggooooor je.
"eh, dah bulat kau sekarang!"
ya, aku tau.
bukan setakat merujuk perut yg bulat.
muka juga bulat.
bontot juga sebegitu. *suami kata sexy*
para2 diatas mmg 100% different la.
aku dah rasa aku adik kandung pamela anderson.
bole la dr rozmey panggil aku je jadik heroin.
hahhahaha
jimat kos kekehkehkeh

dan ini buktinya.
belibet or not.
must belibet! hahhahahha


*sexy kan belly aku.owhhh sungguh hawwwwwttt* +pengsan+


las month dh start membeli barang baby.
beli pureen sajork.=]
maklumla...
baru lepas bekenduri sakan.
simpanan pon dh nyawa2 ikan.
maka ibu sangat bajet ye baby.
ampunkan ibu.
maaflah baby bukan anak porang kaya.
ibu ngan abah ni sederhana orangnya.
ahkahakahkahakh.

yelah!
barang2 tolly joy ngan pureen pon kualiti hape kan?
hehhehe=]
total las month punya rm250.
hambik kau!
tu aku belum beli baju baby lagik.
baru barang2 keperluan.
huhuhuhu

kununnya di penghujung YES ni kami nak shopink baju baby.
yelah, as usual la.
pekeja kerajaan kan bonus mahai rm500. hehehe
dan incik suami yang kacak bergaya*cewahhhhhhh puji la orang dok kaya tuh*
pekeja TNB paling ensem dpt 2.5
hehhehheheheh

akan tetapi, bulan ni kan kami masuk umah baru.
yelah sebelum ni.
tido mlm keseorangan..
pasni kan tidak lagi.
maka suma bonus2 yg mahai-murah tu tepaksa dilaburkan untuk umah sewa la plak!

oleh yang demikian.. *cisssss!!!*
bulan ni hanya beli baby rompers 2 helai kat reject shop.
hahhahahah
sgt cumil dan murah kot tapi tak byk design.
kale putih je byk.
aku ni bukan rajin sgt nak menyental baju putih!
hahhahahha
murah tau.. rm9 jahhh..



itu sahaja pembelian yang aku buat.
kehkehkeheh
hmmm..

ni hint untuk next entry.
ngeh2..
kalo tere teka la apa kaitan ibu mengandung ini dengan haiwan kiut di bwh!
omaigod!!!

=]


Dec 16, 2010

anugerah bertukar!


ingat lagi cerita aku pasal dapat bertukar?
dah sebulan lebih terperam kot. hehhehehe
its a gud news ekceli.
wahhh..kalo gud news kena ckp omputih plak.
kuikuikuik

alhamdulilah.
permohonan pertukaran antara daerah yang saya mohon dh diluluskan.
syukur sangat2.
sekali apply terus approve.

selepas ini tadak lagi la kot keseorangan.
rasa tenang sebab lepas ni nak ada baby.
mau sakit jiwa kalo ngan baby sorg2 ja.
huhuhu.
aku dah oder mak aku kalo aku tak dapat tukar.
ngeheghege.
sib baik tuhan permudahkan jalan kami.


dulu dekat

.

.

.

.
tapi sekarang dah dapat ke
.

.

.

.

.

.






hoyeeeeeeeeeehhhhhh!!!!!!

sekolah pon dah tau dekat mana.
10 min je dr umah sewa.
suka tau!

agak2 kalo korang tersesat sampai tesco bm tu.
jgn la segan2 nak roger i.
umah i depan tesco je.
muahahahahahhah

Dec 14, 2010

fav preg : 4 bulan




ini sebulan yg lps.
tlg bayangkan sebulan selepas
haaahaaaah

muka n badan berkembang serentak.
apakah?
=]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails