Apr 10, 2011

Feeling pasal EDD. huh!




*gambo n frsh dr oven. smlm kuar dating ngan suami. tgk Rio.
SEdap jugak cita tuh.
Ku pegi la tgk!


KO tau apa motif aku letak VC youtube utk 2 entry before?
ha ha ha.

semalam feeling sedey!
Yelah kan, lagi dekat ngan EDD ni, lagi la sensentap je manjang.
Suami tak layan sket pun dah jurai2 air mata.
Haha

semalam punya kisah.
S---suami
I---isteri

I:pasni dah takleh la tido2 ngan abg cmni.
S:kenapa plak?-----hairan
I: yelah, pasni kan b nak blk dok umah mak, pastu besalin, pantang. huhu
S:awat, igt tak bole tido sm dh lepas tu?
I:<---------sentap...terus pusing blkg dN SCENE AIR TERJUN niagra terus. tp xkuarkan bunyi. malu kat suami. siap teresak2 ko tau!
S:<--------mengeroh! hampeh tiada feeling la dia ni!

padahal kalo pikir, takde apa pon.
Tapi aku yg feeling lebih2.
Kau ta la kan.
Besalin ni kan ibarat telur dihujung tanduk.
Bertarung nyawa.
Kita tk tau nasib kita macam mana.
Tak semua orang sama.
Sampai penah aku terpikir, kalo cuma baby yg boleh breathing, agak2 anak aku dapat mak tiri tak?
lepas tu aku nagnges lagi.
kesiannya kat baby aku kalo dia dapat mak tiri.
Dan aku terus pikir.
patut tak aku bg wasiat siap2.
Kalo baby je selamat, biar mak pak aku yang jaga.
Tak sanggup rasanya baby yg 9 bulan lam perut kau ni dibuli mak tiri.
HUHUHU
Over tak aku?

Kang aku letak lagu paling sadis skali.

Ko dah penah tgk Dinna feat Zizan, Selamat tinggal?
Ko dah tgk ending lagu tu?
Over tak kalo aku imejin aku lam tu.?
Sebab aku ngan suami pon kan start dr kawan sekelas di sekolah jugak
huhuhuhu

Takut la kau!!!!!!

1 comment:

Anah said...

hai..salam kenal..blogwalking cni n rasa n baca sume2 entry..hahaha..

sama la kita pnya perangai ms nk dekat edd dl...anah mmg dh pesan siap2 kt suami kalo jd pape kt anah,baby nk suh family anah jaga..huhuhu.. mmg emo la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails