Oct 25, 2011

deepavali baru nak update?






hai semua....
walaupun dh nak deepavali, aku tetap nk tunaikan janji...
sesi menayang gambar raya. kahkahkahakah.
kami amik kat kedai gambar. old school gitu.. 
tapi mahapkan lah background tuh...
itu lah jadinya kalo tengah begambar ada plak org berak hehehhe
elok dh begambar terus humairah melepaskan bomnya.
semerbak sesuci embunan pagi plak.
nasib baik anak je kan.. =]

gambar kedua pulak adalah journey cuti2 msia ke perlis sempena konvo pilah a.k.a mak ngah.
seronok la bejimba sampai padang besaq nun dik oi!!!
pastu mlm p layan stimbot n grill rm10 per person..
tapi makanan standard la dgn harga..
kalo mcm tu takkan la kau gagh nak demand udang n sotong bagai kan?
besyukur je lah dgn apa yang ada. hakhakahkah

weekend ni journey konvo kat shah alam pulak oi!!!
jln tar.. tunggu akuuuuuuuuuu
dh lama aku merindui kamu...
Humairah cepat baik demam na...
kita p jln kl ni...

korang ada idea tempat baik punya makan dekat shah alam?
cepat la hantar resume kat aku!!!
hahhahahah

ps: lama tak mengarang sebab ibu bizi dengan humairah.
anak ibu dh 6 bulan... byk la karenahnya kan..apapun kita enjoy!!!



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails